Schoolfinale vakkanjers onderbouw

Met de 1e en 2e klassen basis, kader en mavo doen we sinds vorig schooljaar gezamenlijk mee met het project ‘vakkanjers’. Bij dit project moeten de leerlingen in kleine groepjes een bestaand probleem of vraagstuk oplossen. Dit schooljaar stond het project in het teken van frisse en gezonde lucht.

De leerlingen uit leerjaar één moesten een ruimte binnen school voorzien van schonere lucht. De leerlingen uit leerjaar twee moesten een ruimte buiten school waar de leerlingen wel eens komen voorzien van schonere lucht. In de klas hebben de leerlingen hun oplossing aan elkaar gepresenteerd en de beste teams per niveau en leerjaar gingen door naar de schoolfinale.

 

Donderdag, 20 april, was de schoolfinale met als hoog bezoek L. Oortwijn! De teams hebben opnieuw hun oplossing gepresenteerd en van leerjaar 1 gaat team ‘glitterpony’s’ naar de halve finale en van leerjaar twee gaat team ‘Air Force’  naar de halve finale. De halve finale is op dinsdag 16 mei in het Festo experience centrum in Delft. We maken er met elkaar een leuke dag van, het resultaat is ondergeschikt! 

Schoolfinale vakkanjers onderbouw

Naar de homepage

Naar het nieuws overzicht