Start school 2 juni 2020

Aanstaande dinsdag 2 juni zullen op De Oude Maas de klassikale lessen op school weer van start gaan. Alle leerlingen zijn inmiddels geïnformeerd.

We zijn erg blij dat we dinsdag 2 juni weer op school lessen gaan geven. Inmiddels hebben alle leerlingen hun nieuwe rooster gehad.

In dit filmpje wordt je duidelijk gemaakt welke coronamaatregelen er op school van toepassing zijn:
Leerlingen - Penta College CSG

De lessen op school:
Iedere dag starten er vier lesblokken. Je volgt 3x in de week één van de lesblokken. Een lesblok bestaat uit 4 lesuren; dus totaal volg je per week 12 lessen van 45 minuten. Daar zitten in ieder geval de kernvakken Nederlandse- en Engelse taal en voor de meeste leerlingen wiskunde bij. Ook kan het voorkomen dat je af en toe praktijklessen krijgt. Als je in klas 3 Basis of Kader zit, krijg je een extra lesblok praktijk, dan heb je dus totaal 4 lesblokken per week.
Hieronder zie je de tijden die daarbij horen.
1e lesblok 08.15-11.15 uur
2e lesblok 09.00-12.00 uur
3e lesblok 12.45-15.45 uur
4e lesblok 13.30-16.30 uur

Als je aankomt bij school, ga je direct naar binnen. Na afloop van je lessen, ga je ook direct weer naar huis.

Naar school komen
Leerlingen die meer dan 8 km van school wonen en geen alternatief vervoermiddel hebben, kunnen het openbaar vervoer gebruiken. Hou je wel aan de regels die daarvoor gelden:
-  mondkapje op
-  afstand bewaren
-  signing volgen
-  geldig vervoersbewijs mee.
Als het te druk wordt om voldoende afstand te bewaren, neem dan je eigen verantwoordelijkheid en volg eventuele instructies van het ov-personeel op!

 

Ga terug