Excursie De Uithof

Al jaren sluiten we het sportieve jaar voor leerjaar 4 af met een uitje naar De Uithof in Den Haag. Hiervoor kunnen de leerlingen zich opgeven. Het is dus niet verplicht, maar wel een hele leuke manier om samen met klasgenoten, vrienden en vriendinnen uit andere klassen en docenten een sportieve dag door te brengen.

Er is een leuk programma in elkaar gezet waarbij de leerlingen gaan karten, lasergamen en muurklimmen. Daarnaast gaan ze nog 2 uur de sneeuw in om te snowboarden/skiën.  Voor leerlingen die geen ervaring hebben is er eerst een uur les en daarna mogen ze het geleerde nog een uurtje vrij uitproberen. Daarna komen de grote tubes tevoorschijn en kunnen de leerlingen van de berg afglijden.

Tussendoor is er tijd om met elkaar te genieten van een snackbuffet.

Elk jaar weer is het weer een ontzettend leuke dag met een ontspannen sfeer, maar stiekem toch ook wel veel rivaliteit, want er is niks leuker dan proberen je docent in te maken tijdens karten of een potje lasergamen.

Dat het zo’n geslaagd uitje is blijkt elk jaar weer uit de enorme hoeveelheid leerlingen die mee gaan en het enthousiasme van de docenten om ook aanwezig te mogen zijn. Dit jaar is de groep 4e jaars zo groot, dat we de groep hebben moeten splitsen en we dus twee keer naar De Uithof mogen.

 

 

Ga terug