Thema-avond voor ouders leerjaar 2 op 4 september

Deze avond heeft een bijzonder karakter, omdat na een korte inleiding het DNL theatercollectief een voorstelling geeft over ‘Sociale media en internet’ bij pubers. De avond is niet bedoeld voor de leerlingen.

Een citaat uit de brochure ‘Sociale media & internet’:
‘Internet is overal en pubers brengen er veel tijd op door. Naast alle voordelen die sociale media & internet bieden zijn er natuurlijk ook de risico’s. Hoe begeleid je je kind hierin, in deze snel veranderende tijd? Wat moet je als ouder eigenlijk allemaal weten? Moet je meer controleren, afspraken maken of juist meer praten? En wat zijn, niet te vergeten, de positieve kanten van internet & sociale media?

DNL (De Nieuwe Lichting) is gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers. De acteurs spelen herkenbare situaties waarin het gebruik van sociale media & internet centraal staan. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten. Tussentijds vragen ze om feedback: “wat zouden jullie doen?”. Vervolgens spelen de acteurs de aangedragen oplossingen terug in de scène.

Een programma waarin u inzicht krijgt in uw rol als ouder, met veel vaart en humor waarin u kunt meedenken, meepraten en meelachen!’

De voorstelling start om 19.30 uur en duurt één uur. Daarna maakt u kennis met de mentor van uw kind. De avond zal rond 21.30 uur zijn afgelopen.

Wij zijn er zeker van dat u het een leuke, informatieve en nuttige avond zult vinden.

Ga terug